[Gambar] Teknik Terbaru! Tular di Media Sosial CURI AYAM, SUMBAT DALAM KEMALUAN TEMAN WANITANYA KERANA..

Oleh kerana kesempitan wang ataupun jalan cepat nak lari dari belengu kewangan, pelbagai teknik mencuri yang begitu licik dilakukan oleh manusia sejak zaman bermula hingga ke akhirnya telah muncul.

Pencuri zaman sekarang macam dah ada diploma dan degree pulak. Semakin banyak idea mereka untuk mencuri. Semakin cerdik dan bermacam helah mereka buat untuk mencuri.

Kali ini penulis ingin kongsikan kisah dua orang pasangan kekasih yang mencuri ayam di sebuah pasar raya dengan tekniknya yang tersendiri. Teknik yang digunakan mereka berdua amatlah tidak terduga diakal manusia biasa lain untuk melakukannya.

Mereka berdua dikatakan dengan liciknya menyumbat ayam ke dalam kemaluan si teman wanita ayam di pasar raya untuk mencuri ayam tersebut.

Anda lihatlah adegan-adegan mereka yang begitu licik namun agak gila serta pengotor juga sebenarnya menerusi gambar-gambar ni.

Bagi kami, seekor ayam adalah terlalu besar untuk dimasukkan kedalam benda tu. Tapi boleh pulak kan ? Pelik betul manusia kat dunia ni. Siap Kantoi Plak Tuh.

Gambar cara mereka mencuri.

Seterusnya..

Bapa ‘benihkan’ anak dara sendiri gara-gara rindu isteri di Malaysia.

Tidak ada lagi kata yang tepat,untuk menggambarkan betapa biadapnya seorang bapa kandung yang tergamak menjadikan anak kandungnya sendiri sebagai tempat pemuas nafsu selama bertahun tahun.

Aksi haruan makan anak ini terbongkar apabila mangsa yang kini berusia 14 tahun di kabarkan membuat satu laporan polis kerana takut selepas mengetahui dirinya hamil 3 bulan.

Menurut pengakuan mangsa, terakhir kali di dirogol paksa oleh bapanya ialah pada 22 mac 2018 lalu. Ketika kejadian, dia sedang tidur dan didatangi oleh ayahnya dan memaksanya melakukan hubungan intim di rumah mereka di Lampung.

Mangsa turut menyatakan bahawa dia diancam dengan ugutan akan dipukul jika keinginan bapanya tidak dipenuhi.

Katanya lagi, dirinya sudah lama menjadi hamba pemuas nafsu bapanya sendiri semenjak ibunya pergi merantau ke Malaysia ketika umurnya 10 tahun.

Suspek yang kini dalam tahanan pihak polis daerah Pardasuka Lampung, mengaku melakukan perbuatan keji itu kerana terlalu rindu dengan isterinya, ditambah pula isterinya tidak pernah pulang semenjak berangkat ke Malaysia.

Mangsa yang kini disahkan mengandung tiga bulan, di jaga oleh neneknya sementara menunggu kepulangan ibunya dari Malaysia.

SUMBER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *