Inilah Peruntukan Untuk Pembangkang!!! Ramai Terkejut…

Kerajaan Pakatan Harapan (HARAPAN) akan memberi peruntukan kepada anggota Parlimen pembangkang dalam memastikan rakyat di kawasan tersebut tidak dipinggirkan. Netizen: “ni baru betul semua bg.. x kisah la sikit @ byk janji bg.. sbb setiap calon yg menang tu semua adalah pilihan rakyat” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Ini adalah sangat berbeza bila BN jadi kerajaan. Pertama kali Kerajaan yang bagi peruntukan kepada musuh sendiri iaitu pembangkang. Ini juga tunjukkan betapa besarnya hati kerajaan PH kepada musuh sendiri. Dalam kehidupan harian jugak, apakah kita akan buat terhadap musuh kita dalam perniagaan dan sebagainya? Untuk mencintai musuh kita tidak bermakna kita tiba-tiba menjadi sahabat mereka. Sekiranya musuh kita kita cinta, mereka mesti kekal musuh. Kecuali anda mempunyai musuh, anda tidak boleh mengasihi mereka. Dan jika anda tidak mempunyai musuh, saya tertanya-tanya jika anda mempunyai kawan. Apabila anda memilih rakan anda, musuh anda menjadi musuh anda sendiri. Dengan mempunyai keyakinan, kita menjadikan diri kita musuh bagi mereka yang menentang keyakinan ini. Tetapi mari kita pastikan kita bersetuju dengan apa yang kita maksudkan dengan istilah seperti Rakan, Enemy, Kebencian, atau Cinta.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Ramai Terkejut Bila Mahathir Umumkan Peruntukan Untuk Pembangkang! BUKAN SIKIT Woi.. Saksikan!

Sila tonton video:

Disiasat SPRM! 6 kontroversi Rosmah Mansor yang mengemparkan negara mula didedahkan

Jom kita saksikan kontroversi kontroversi yang didedah oleh SPRM tentang Rosmah Mansor ini.

Sedikit info tambahan:
Pada 29 jun 2009, beliau iaitu Datin Seri Rosmah Mansor telah dijadikan sasaran kempen yang berunsur negatif dengan segala tuduhan tuduhan berat dan label liar seperti “Perempuan Puaka” di media massa dan internet. Ia berbentuk dalam 3 klip video yang sangat tersusun dan telah dijadikan dokumentari pendek yang melibatkan orang yang tidak di kenali dan telah mendakwa bahawa mereka itu ialah adik lelakinya,IBU saudaranya dan sepupu lelakinya termasuk kampung asalnya, selain selalu mengupah samseng dan mengunakan khidmat bomoh. Dia juga telah didakwa mempunyai masalah hubungan kekeluargaan dengan adik dan juga anaknya sendiri.

Kes bini puaka
Pada 30 jun tahun 2009 kira kira jam 3 petang, sebelum ketibaan beliau ke Universiti Malaya dia telah di bagi gelaran sebagai “C4” “bini puaka” dan “pembunuh altantuya” di dinding dewan serbaguna Universiti Malaya oleh 2 pelajar atau mahasiswa Yang telah dikatakan telah terpengaruh dengan dakwaan tanpa bukti oleh pihak pembangkang pada masa itu. Salah seorang individu penyebar berita fitnah itu kemudian mengatakan bahawa dia hanya mengulangi berita yang telah disampaikan pada individu tersebut.

Sememangnya tak dapat dinafikan bahawa memang terdapat ramai sangat rakyat malaysia dan pihak pihak tertentu yang sangat tidak menyukai beliau.

sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *