Isteri Memotong Kemaluan Suami Kerana Cuba Merogolnya Di Depan Anak

Sememangnya tiada istilah ‘rogol’ dalam rumahtangga kerana sah menjadi suami isteri, tetapi jika suaminya bertindak diluar kawalan dan memaksa isteri untuk melakukan hubungan intim ketika isteri tidak merelakan, ianya seolah-olah telah merogol isteri sendiri.

Kebanyakkan wanita yang terseksa batinnya adalah kerana ‘gangguan’ seksual oleh suami sendiri, kadang kala apabila terlalu dipaksa, ianya boleh mengakibatkan kemurungan dan juga rasa takut pada suami sendiri.

Image result for pisau pemotong pisang

Walaupun sudah bergelar suami isteri yang sah, hubungan intim itu akan terjadi apabila kedua-dua belah pihak setuju untuk bersama, bukanlah dengan paksaan. Jika sering dipaksa, isteri terasa sangat tertekan dan mudah rasa marah terhadap suami, benda buruk juga boleh berlaku apabila isteri mula bertindak diluar kawalan.

Ada satu kes yang berlaku di India, seorang wanita memotong kemaluan suaminya yang mabuk ketika lelaki itu cuba merogolnya di hadapan anak mereka akan didakwa kerana cuba membunuh. Mungkin kerana terlalu tertekan dengan kelakuan suaminya, dia dengan rasa marah telah bertindak diluar kawalan.

Wanita yang tidak didedahkan namanya itu dalam keterangannya kepada polis berkata, suaminya, R. Ravinder, 40, pulang ke rumah pada waktu tengah hari dalam keadaan mabuk dan mula merabanya.

“Dia mengaku telah mengambil pisau dapur dan lalu memotong kemaluan suaminya,” kata pegawai penyiasat di Sirisedu.

Image result for pisau memotong daging

Ravinder kini dilaporkan berada di hospital dan keadaannya semakin pulih. Tetapi media tempatan tidak melaporkan sama ada pakar pembedahan berjaya menyambung semula kemaluannya atau sebaliknya. Kemungkinan besar lelaki berkenaan diarahkan untuk berehat lebih lama akibat daripada kejadian tersebut.

Menurut ketua polis tempatan, “Insiden itu berlaku apabila Ravinder meraba isterinya selepas pulang dalam keadaan mabuk. Menurut jiran-jiran yang mengenali mereka berkata, pasangan berkenaan seringkali bergaduh apabila Ravinder pulang ke rumah dalam keadaan mabuk.

BACA JUGA: DUNIA AKHIR ZAMAN. Wanita 29 Tahun Ini Berkahwin Dengan Babi Hutan Setelah Jatuh Cinta Dengan Babi Tersebut!

“Tidak tahan diperlakukan seperti itu, si isteri kemudian mengambil pisau lalu memotong kemaluan suaminya. Kes disiasat mengikut Seksyen 307 atas cubaan membunuh,” katanya.

Bagaimanapun wanita terbabit menegaskan bahawa dia tidak bersalah dan apa yang dilakukannya itu adalah tindakan untuk mempertahankan diri. Malah katanya, suaminya seringkali melakukan gangguan seksual (tanpa kerelaan) setiap kali lelaki itu mabuk.

Apabila lelaki itu cuba merogolnya di hadapan anak mereka, dia menjadi marah dan ketakutan lalu menyebabkan dia terpaksa mengambil tindakan untuk menghentikan perbuatan suaminya itu.

Bagaimanapun tidak dapat dipastikan sama ada pihak berkuasa akan mendakwa lelaki itu di atas tuduhan cuba merogol isterinya sendiri.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Image result for kerana kemaluan suami besar

Kemaluan Isteri Terkoyak Dan Pengsan Kerana Penis Suami Yang Besar

Satu kes di mana vagina isteri terkoyak dan cedera terpaksa di kejarkan ke hospital setelah bersetubuh dengan suami yang memiliki ukuran penis yang terlalu besar.

Kejadian yang berlaku di Coyoacan, Mexico itu di katakan berlaku selepas pasangan itu melakukan hubungan seks selepas perkahwinan mereka berlangsung.

Image result for pisang

Namun, selepas beberapa minit mereka bersama, isterinya meraung kesakitan akibat saiz penis suaminya terlalu besar dan telah menyebabkan isterinya pengsan, kata suaminya itu.

Selepas kejadian itu, isterinya itu telah di kejarkan ke hospital dan pihak hospital mengesahkan vagina isterinya mengalami kecedaraan dan terkoyak akibat daripada hubungan seks mereka itu.

Salah satu mitos yang di yakini banyak orang, khusunya mereka wanita yang berusia muda adalah kemaluan lelaki yang besar dapat membuat hubungan mereka akan menjadi lebih menarik dan memuaskan.

Kononya mereka percaya sensasi yang dirasakan jauh lebih nikmat, padahal dalam faktanya banyak wanita yang tertipu dengan kepercayaan itu dan pada akhirnya tersiksa dengan ukuran penis pasangannya yang terlalu besar.

Image result for pisang

Hingga hubungan intim menjadi satu keterpaksaan yang mahu tidak mahu harus di lakukan dan ingin segera cepat selesai karena kesakitan.

Ramai sebenarnya wanita yang sudah menikah mengakui jika saat penis berukuran besar masuk mereka bukan merasakan kenikmatan malah sebaliknya, dengan sakit yang luar biasa akan membuat semangat hubungan intim menjadi hilang.

Beberapa pakar juga menjelaskan meskipun liang vagina wanita memang di ciptakan dengan bentuk elastis dan mengikut ukuran penis, namun vagina juga memiliki batas tertentu untuk menahan rasa sakit jika ukuran penis terlalu besar.

Ramai lelaki berpikir jika memiliki penis besar adalah simbol kejantanan yang tangguh, tapi sebenarnya ke elastisan vagina wanita sebenarnya bukan untuk itu, akan tetapi di peruntukkan bagi proses persalinan dan bukan untuk sensasi kenikmatan hubungan intim suami isteri.

Pakar menyarankan kepada isteri yang memiliki suami dengan penis besar agar melakukan pemanasan sebelum berhubungan intim.

Pastikan pelumas didalam vagina bisa membuat penerimaan yang lancar untuk mengurangkan rasa sakit,jika hal ini tidak berhasil cobalah meminta bantuan doktor pakar untuk mendapatkan solusi.

Kepada lelaki, perlu mengambil berat tentang fakta ini,cubalah anda memahami perasaan pasangan anda, biarlah saiz seperti burung pipit yang penting berkicau sampai azan subuh.http://sensasion9.blogspot.my

 

Sumber

Sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *