Tolonglah Encik, Saya Dah Hujung-hujung Dah Ni,Sikit Lagi Sajer .

Peristiwa agak pelik namun benar-benar berlaku sewaktu pihak jabatan agama islam menyerbu sebuah rumah ges3k-ges3k di sekitar Pasir Panjang kelmarin.Masa itu anggota menemui seorang wanita yang diduga seorang pel4cur dalam keadaan bers3tubuh bersama seorang lelaki yang bukan muhrimnya.

Ketika di cekup lelaki berusia 28 tahun itu meminta kepada anggota untuk menunggu sekejap kerana ingin meneruskan 4ksinya kerana air sudah di hujung-hujung.

Image result for pasangan

Selain daripada itu lelaki tersebut juga mengatakan bahawa dia sudah membuat bayaran penuh atas perkhidmatan wanita tersebut.”Tolonglah tunggu kejap dah hujung dah ni, lagi pun saya dah bayar penuh, lepastu kalau nak bawa pun bawa lah…,” kata Supian.

Image result for pasangan

Namun anggota yang membuat serbuan segera menyuruh kedua-duanya untuk memakai baju, sebelum di bawa ke balai polis Pasir Panjang.Serbuan yang dibuat secara serentak itu, tiga pasangan lagi berjaya di cekup, termasuk seorang lelaki warga emas yang sudah lama menduda.

Gadis Ini Dipelawa Oleh Bos Untuk Tidur Sebilik, Respon Beliau Sangat Mengejutkan.

Gadis Ini Dipelawa Oleh Bos Untuk Tidur Sebilik, Respon Beliau Sangat Mengejutkan.

Walaupun memiliki segulung ijazah, ia bukan jaminan untuk para graduan kini mendapat kerja yang diidamkan. Malah ramai di antara mereka terpaksa mencuba nasib dengan bekerja diluar bidang dan menerima gaji yang rendah.Lebih malang, ada pihak cuba mengambil kesempatan keatas mereka. Iyalah siapa yang tak teruja bila dapat panggilan untuk interview kan, malangnya.

Menurut gadis ini pada awalnya dia tidak menyangka perkara sebegini bakal berlaku memandangkan terlalu fokus ingin mencari kerja
Harap perkongsian daripada gadis ini boleh dijadikan contoh dan pengajaran buat para graduan yang sedang mencari kerja.

 

Sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *